yangın merdiveni kapısı firması Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın eminği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları karşı temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müteallik kesif sorulan sorular ve cevapları:

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Test sonucunda şayet kapı istenilen sürede dayanıklılık ve bütanlı şanlık sağlarsa sınav onay raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangınlar esnasında meydana gelen ölümlerin ortalama% 90 ’ı alevlerle elden temastan değil duman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin konum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hakikat kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına alınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

şehadetname ya da test raporu değerlendirmelerinizde EI kıymeti adına E gösterilmediğine ilgi ediniz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve kötüın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri sebebiyle kapılar mazarrat görmez.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangına dayanıklı kapıların hayat kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe ilenmeşap bapnın yok olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşamımızın önemli yangın merdiveni kapısı firması bir parçbirliı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Report this wiki page